Intern eller publik laddning

Vilken lösning passar din fastighet

Splitter first Splitter second

Våra installatörer

Våra installatörer konfigurerar laddstationerna och sätter upp den aktuella ”kundytan” i vår webbportal. Det är där som dina kunder (hyresgäster) hanteras. Vi sätter upp priset per kWh du ska debitera samt den extra kostnad som du vill addera till parkeringsplatsen, utöver avgiften för själva parkeringen. Hyresgästen å sin sida loggar in med bank-ID och fyller i sina uppgifter och kan sedan aktivera, kontrollera och administrera sin laddning via mobilen.

Enkelt och smidigt

Som fastighetsägare betalar du endast en liten avgift per månad, baserad på antalet användare i vårt system. Samtidigt slipper du all kundhantering, laddkort, väntelistor, RFID-taggar, frågor om laddning och annat administrativt – det tar vi hand om! Vi erbjuder även ”kundsupport” 24 timmar om dygnet – perfekt för dig som vill ge dina hyresgäster bästa möjliga service.

Serviceavtal

Via Rexolution kan du också teckna ett serviceavtal som innebär att vi på årsbasis servar dina laddstationer så att de alltid fungerar. Utöver serviceavtal har vi också akututryckning om något oförutsett skulle hända. Du väljer själv mellan olika inställelsetider på 12, 24 eller 48 timmar.

Publik laddning

Om du vill ha laddstationer för tillfälliga besökare har vi en lösning för det också. Då kopplar vi upp dessa laddstationer till vår publika portal Laddkoll. Laddkoll är ett av Sveriges största publika nätverk där elbilsägare kan se var närmaste laddstation finns. Dina parkerande gäster laddar hem appen Laddkoll och söker sedan upp just din laddare i kartfunktionen. Sedan startas och stoppas laddningen (debiteringen) direkt i appen. Du bestämmer själv priset på laddningen och behåller 80 % av intäkten.