Laddning på kontrakterade parkeringsplatser

Splitter first Splitter second

Elbilsladdning för fasta hyresgäster (intern laddning)

Som fastighetsägare kan du räkna med att efterfrågan på laddmöjligheter i anslutning till dina kontraktsparkeringar kommer att öka. Vi erbjuder marknadens bästa laddsystem i paketerade lösningar, bestående av produkter och tjänster som vi anpassar specifikt för varje parkeringsyta.

Våra installatörer konfigurerar laddstationerna och sätter upp den aktuella ”kundytan” i vår webbportal. Det är där som dina kunder (hyresgäster) hanteras. Vi sätter upp priset per kWh du ska debitera samt den extra kostnad som du vill addera till parkeringsplatsen, utöver avgiften för själva parkeringen. Hyresgästen å sin sida loggar in med bank-ID och fyller i sina uppgifter och kan sedan aktivera, kontrollera och administrera sin laddning via mobilen.

Enkelt och smidigt

Som fastighetsägare betalar du endast en liten avgift per månad, baserad på antalet användare i vårt system. Samtidigt slipper du all kundhantering, laddkort, väntelistor, RFID-taggar, frågor om laddning och annat administrativt – det tar vi hand om! Vi erbjuder även ”kundsupport” 24 timmar om dygnet – perfekt för dig som vill ge dina hyresgäster bästa möjliga service.

Vi installerar laddstolpar, driftsätter själva laddsystemet och tar även hand om det administrativa via vår digitala plattform. Där hanteras också alla kundavtal, kösystem och statistik kring elförbrukning på individnivå. Vi tar också hand om faktureringen och betalar sedan ut intäkten till dig.

Serviceavtal

Via Rexolution kan du också teckna ett serviceavtal som innebär att vi på årsbasis servar dina laddstationer så att de alltid fungerar. Utöver serviceavtal har vi också akututryckning om något oförutsett skulle hända. Du väljer själv mellan olika inställelsetider på 12, 24 eller 48 timmar.

Fördelarna med Rexolution:

  • Tillgång till Rexolutions digitala plattform
  • Auktorisering för start/stopp av laddning via appen Rexolution
  • Mätning av energiförbrukning på individnivå
  • Möjlighet att skicka meddelanden och information till hyresgäster
  • Slutkundsfakturering
  • Kundsupport dygnet runt