Elbilsladdning

Öppna morgondagens ”tankstationer”

Splitter first Splitter second

En grön och lönsam "tankstation" för elbilar

Rexel har utvecklat Rexolution, marknadens kanske smidigaste och säkraste system för att hantera elbilsladdning i fastigheter. Och allt digitalt så klart. Antalet elbilar och laddhybrider på de svenska vägarna ökar stadigt och därmed växer också behovet av att kunna ladda sin elbil – på jobbet, via sin bostadsrättsförening eller när man åker och handlar i ett centrum.

Vi hjälper dig hela vägen

Via Rexolution erbjuder vi en trygg lösning med allt från förstudie och installation till administration, kundtjänst, service och support samt underhåll. Kort sagt ett ”nyckelfärdigt” system för elbilsladdning i alla typer av fastigheter. Dessutom skapas det omgående en ny intäktskälla för fastigheten samtidigt som både tillfälliga besökare och fasta hyresgäster får ta del av en förbättrad, miljövänlig service.

Räkna hem din investering

Att räkna hem din investering i elbilsladdning blir en enkel match. Redan vid 15 % användning av varje laddpunkt (laddstolpe/laddstation eller laddbox) når du generellt ”break even” inom bara två år. Samtidigt har vi respekt för att det kan innebära stora investeringar och därför har vi tagit fram olika finansieringslösningar för dig som fastighetsägare.

  • Projektering & planering Hur ser förutsättningarna ut för elbilsladdning?
  • Investering- och intäktskalkyl Kalkyl över investering, möjliga intäkter och "return on investment".
  • Installation & driftsättning Alltid av certifierade installatörer för ett professionellt utförande.
  • Hantering av laddsystem Allting sköts via vår digitala plattform samt via appar.
  • Service & support Med vårt serviceavtal är du trygg 24 timmar om dygnet, året om.
elbilsladdning