Nyheter från Rexel

Rexel_Scrolldown-with-arrows Created with Sketch.

08 oktober 2020

Bidrag till privatpersoner, företag & kommuner

Visste du att du kan söka bidrag när du vill installera en laddstation? Du kan få upp till 10 000 kr i bidrag som privatperson.

21 september 2020

Klimatklivet

image
19 november 2020

Grön EU-finansiering bestäms

Bidrag till privatpersoner ”Ladda bilen”

Vill du installera en laddbox för laddning av elbil hemma? Då kan du ansöka om bidrag för laddstation för privatpersoner, när som helst på året hos Naturvårdsverket. Bidraget hette tidigare ladda-hemma-stödet. Du som privatperson kan få upp till 10 000 kronor i bidrag (max 50% av kostnaderna för material, inklusive laddstation och installationskostnad).

 

Bidrag till företag, organisationer, stiftelser eller kommuner

Vill ni installera laddpunkter för era besökare och anställda? Då finns också möjlighet att söka bidrag från Naturvårdsverket. Även här gäller upp till 50% i bidrag (högst 15 000 kronor per laddpunkt) och det går bra att ansöka när som helst på året.

 

Bidrag till bostadsrättsföreningar och samfälligheter

Sitter ni i styrelsen för en bostadsrättsförening eller en samfällighetsförening har ni möjlighet att söka bidrag från Naturvårdsverket och få upp till 50% i bidrag (dock högst 15 000 kronor per laddpunkt). Som bostadsrättförening eller samfällighetsförening som vill etablera icke-publika laddstationer kan ni söka bidrag när som helst på året. Tänk på att kostnader för moms kan vara stödberättigande. Kontakta oss så är vi rådgivande också vid er ansökan.

 

 


Vill du att vi kontaktar dig?

Vi är experter på teknik, men också på hur teknik kan skapa nya möjligheter för människor. Om du vill ha hjälp med att starta din energiresa – hör av dig till oss. Tillsammans kan vi skapa effektiva, lönsamma och hållbara lösningar för just dina behov.

01

Laddsystem

Har du koll på din energi?

02

Energieffektiv belysning

Har du koll på din energi?

03

Solenergi

Har du koll på din energi?

04

Energilager

Har du koll på din energi?