Nyheter från Rexel

Rexel_Scrolldown-with-arrows Created with Sketch.

17 februari 2020

Förenklade möjligheter för att ansöka om investeringsstöd till laddningspunkter.

Elfordon är en viktig pusselbit för att Sverige ska nå målen om en fossilfri fordonsflotta år 2030. Satsningen är en del av stadsbudgeten som riksdagen har beslutat om och bidraget gäller laddningspunkter som har installerats tidigast den 15 juli 2019.

17 februari 2020

Nytt lagförslag kräver laddstationer

image
21 september 2020

Klimatklivet

Elfordon är en viktig pusselbit för att Sverige ska nå målen om en fossilfri fordonsflotta år 2030. Satsningen är en del av stadsbudgeten som riksdagen har beslutat om och bidraget gäller laddningspunkter som har installerats tidigast den 15 juli 2019. Bidraget ges som ett engångsbelopp på 50 procent av de bidragsberättigade kostnaderna, upp till 15 000 kronor per laddningspunkt.
Läs mer här!

Kontakta någon av våra experter för rådgivning eller förslag på hur ni kan komma vidare. Du hittar våra kontaktuppgifter precis här under.
Eller gör en snabbkalkyl här på vår sajt, så får du ett förslag.


Vill du att vi kontaktar dig?

Vi är experter på teknik, men också på hur teknik kan skapa nya möjligheter för människor. Om du vill ha hjälp med att starta din energiresa – hör av dig till oss. Tillsammans kan vi skapa effektiva, lönsamma och hållbara lösningar för just dina behov.

01

Laddsystem

Nyckelfärdig elbilsladdning

02

Energieffektivisering

Optimera din energianvändning

03

Solenergi

En skänk från ovan

04

Fastighetsautomation

Den intelligenta fastigheten