Nyheter från Rexel

Splitter first Splitter second

16 maj 2019

Sverige går mot 2,5 miljoner elbilar

Varje år sammanställer organisationen Power Circle en rapport om laddbara fordon. Marknaden har tagit ordentlig fart under 2018 till följd av politiska styrmedel, ökad tillgång till laddinfrastruktur och ett ökat modellutbud.

image
16 maj 2019

Inbjudan seminarium: Elbilsladdning en belastning eller en möjlighet?

Varje år sammanställer organisationen Power Circle en rapport om laddbara fordon. Marknaden har tagit ordentlig fart under 2018 till följd av politiska styrmedel, ökad tillgång till laddinfrastruktur och ett ökat modellutbud. Power Circles prognos sträcker sig fram till 2045 och visar att vi ännu bara är i början av en elbilsboom som kommer att accelerera vid mitten av 2020-talet. Detta är positiva nyheter som ökar möjligheten att nå våra klimatmål. Och som prognosen antyder så går vi mot att halva vår fordonsflotta av bilar är laddbara redan 2030, dvs 2,5 miljoner bilar!

 

Du kan läsa mer på Power Circles hemsida, http://powercircle.org/ eller ladda ned rapporten som infographic.pdf på:

Elbilsläget 2018


Vill du att vi kontaktar dig?

Vi är experter på teknik, men också på hur teknik kan skapa nya möjligheter för människor. Om du vill ha hjälp med att starta din energiresa – hör av dig till oss. Tillsammans kan vi skapa effektiva, lönsamma och hållbara lösningar för just dina behov.

Hero icon

01

Laddsystem

Har du koll på din energi?

Hero icon

02

Energieffektiv belysning

Har du koll på din energi?

Hero icon

03

Solenergi

Har du koll på din energi?

Hero icon

04

Energilager

Har du koll på din energi?