Nyheter från Rexel

Splitter first Splitter second

08 augusti 2019

Träffa oss på Nordic Property Expo

Den 15-16 oktober kommer vi vara med på Nordic Property Expo i Göteborg, den nordiska arenan för framtidens fastighetsbransch.

16 maj 2019

Elbilarna ökade kraftigt i mars

image
17 februari 2020

Nytt lagförslag kräver laddstationer

Den 15-16 oktober kommer vi vara med på Nordic Property Expo i Göteborg, den nordiska arenan för framtidens fastighetsbransch. Här möts leverantörer och beslutsfattare från Nordens ledande fastighetsaktörer för att knyta kontakter och göra affärer.

På Nordic Property Expo står framtiden i fokus. Under två dagar får vi ta del av områden som proptech, IT-system, miljö- och energilösningar, utomhusmiljö och förvaltningslösningar som innovativa leverantörer visar upp.

Välkommen till vår monter (B10:42) eller att lyssna på våra föredrag. Vill du boka ett rundabordssamtal om digitalisering av elbilsladdningen eller hur energieffektivisering och förnybar energi hjälper till i omställningen, kontakta Mikael Ångman


Vill du att vi kontaktar dig?

Vi är experter på teknik, men också på hur teknik kan skapa nya möjligheter för människor. Om du vill ha hjälp med att starta din energiresa – hör av dig till oss. Tillsammans kan vi skapa effektiva, lönsamma och hållbara lösningar för just dina behov.

Hero icon

01

Laddsystem

Har du koll på din energi?

Hero icon

02

Energieffektiv belysning

Har du koll på din energi?

Hero icon

03

Solenergi

Har du koll på din energi?

Hero icon

04

Energilager

Har du koll på din energi?