OM REXOLUTION

Vi är specialister och en kompetent partner!

Rexel_Scrolldown-with-arrows Created with Sketch.

Rexolution

Hängiva entusiaster från två världar

Vi älskar teknik. Hårdvara, produktval, kablar, centraler och installation. Som en del av Rexel, en av världens största distributörer av elmaterial, sitter teknikkunskaperna i ryggraden. Den andra delen av oss är mjukvaruspecialister. Digitalisering, algoritmer och programmering – allt som gör modern teknik uppkopplad och intelligent. Dessa två världar möts i Rexolution, Sveriges mest hängivna energiföretag. För oss är kundupplevelsen allra viktigast, och vi drivs av att skapa kundvärde och hållbarhet för dig, för oss och för en fossilfri värld!

Ett helhetsperspektiv på hållbarhet

Hållbar utveckling är när vi tillgodoser människors behov idag, utan att äventyra kommande generationer. Att använda energin mer effektivt och ställa om till förnybar el är avgörande för samhällsutvecklingen och klimatet – men det kräver modiga beslut och investeringar. Vårt mål är att lösa miljöekvationen men samtidigt öka kund- och affärsnytta.Hållbarhetsarbetet sker också i vår egen verksamhet. Våra åtaganden till 2020 är bl.a. att minska vårt C02-avtryck med 30%. Vi har också förpliktat oss att följa United Nations Global Compact-mål. Vi samordnar frakter för att minimera de totala transporterna. Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001:2015 och 14001:2015 samt anslutna till FTI, El-Kretsen och Batteriregistret.

En del av Rexel

Rexel är en av världens största elgrossistkoncerner med verksamhet i 26 länder på tre kontinenter, med fler än 27.000 medarbetare och en omsättning på 136 miljarder SEK. Rexel Sverige har en stark position genom sina tre varumärken Selga, Storel och Moel. I Sverige är Rexel närmare 800 medarbetare på 62 platser, med en omsättning på ca 5 miljarder SEK (2017).

Vill du att vi kontaktar dig?

Är du fastighetsägare, eller aktiv inom någon annan bransch som behöver smarta lösningar inom t.ex. elbilsladdning, solenergi eller energieffektivisering? Kontakta oss – tillsammans kan vi skapa framtidens energilösningar!

Kontakta oss

Rexel_Elbilsladdning_circle Created with Sketch. Laddsystem
Rexel_Energi_effektivisering_circle Created with Sketch. Energieffektivisering
Rexel_Solpaneler_circle Created with Sketch. Solenergi
Rexel_Fastighetsautomation_circle Created with Sketch. Fastighetsautomation

01

Laddsystem

Nyckelfärdig elbilsladdning

02

Energieffektivisering

Optimera din energianvändning

03

Solenergi

En skänk från ovan

04

Fastighetsautomation

Den intelligenta fastigheten

Kontakta oss

Rexel_Elbilsladdning_circle Created with Sketch. Laddsystem
Rexel_Energi_effektivisering_circle Created with Sketch. Energieffektivisering
Rexel_Solpaneler_circle Created with Sketch. Solenergi
Rexel_Fastighetsautomation_circle Created with Sketch. Fastighetsautomation

Hej!

Tack för att du är intresserad av vad vi erbjuder, vi kommer kontakta dig så att vi tillsammans kan skapa en lösning som passar dig och din fastighet.

Vi hörs!
Med vänlig hälsning
Rexolution