Våra Installatörer

Rexel_Scrolldown-with-arrows Created with Sketch.

Rikstäckande installatörsnätverk

Ett starkare erbjudande tillsammans

Vi har Sveriges största rikstäckande nätverk av utvalda ledande, lokala installatörsfirmor. Tillsammans erbjuder vi unika helhetslösningar och kundupplevelser, allt från produktval, offert, installation, driftsättning, tjänstehantering, kvalitetssäkring, service och underhåll.

Certifierade installatörer

Ett helhetsåtagande som skapar trygghet

Du kan lugnt fokusera på viktigare saker och låta oss ta hand om allt. Vi skapar professionella installationer som skall hålla länge, allt för att du skall få en hållbar, effektiv anläggning ur ett TCO- perspektiv (Total Cost of Ownership). Vi erbjuder en närhet som ingen annan erbjuder, oberoende var installationen ska utföras. Våra installatörer är certifierade och utbildade i alla typer av installationer och tillsammans ger vi dig bästa service och garanti.

Hitta din installatör

Saknas en partnerinstallatör i närheten av er? Oroa er inte, vi har cirka 16 000 duktiga installatörer utöver våra partnerinstallatörer runt om i landet som vi kan kontakta. Vi arbetar ständigt med att utbilda och utöka vårt partnernätverk för att på bästa sätt täcka alla områden i Sverige.

Vill du att vi kontaktar dig?

Vi är experter på teknik, men också på hur teknik kan skapa nya möjligheter för människor. Om du vill ha hjälp med att starta din energiresa - hör av dig till oss. Tillsammans kan vi skapa effektiva, lönsamma och hållbara lösningar för just dina behov.

01

Laddsystem

Har du koll på din energi?

02

Energieffektiv belysning

Har du koll på din energi?

03

Solenergi

Har du koll på din energi?

04

Energilager

Har du koll på din energi?